overzicht

aanbiedingen

ingevoerd op 21-11-2008

Speciaal voor onze internetbestellers hebben we weer een messcherpe aanbieding van enkele hele mooie produkten:

Zuid-Amerikaanse Runder Rib-Eye;
Kalfssucade Rose Heel.

Log dus snel in of vraag snel een inlogcode aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbiedingen.
Het volgende authentieke recept doet optimaal recht aan de mooie doorregen smaak van Kalfssucade:

Ingredienten:
1 sucadestuk van kalf
2-4 el ganzenvet
1⁄3 knolselderij, in blokjes
2 uien, in blokjes
2 wortelen, in blokjes
1 hele bol knoflook
± 2 l kalfsfond of half kalfsfond, half gevogeltefond
grof zeezout, grof gemalen zwarte peper
± 20 teentjes knoflook, ontvliesd
aardappelpuree
groenten naar keuze

Bereiden:
Bak het vlees in het ganzenvet op de vetzijde even uit. Bak het daarna rondom bruin. Neem het vlees uit de pan en bak knolselderij, ui en wortel enkele minuten in het achtergebleven braadvet. Halveer de bol knoflook overlangs, zodat alle teentjes doorgesneden zijn. Leg een halve bol knoflook in de pan. Schenk de fond erbij en breng die aan de kook. Leg het vlees in de pan. Voeg eventueel nog wat fond toe; het vlees moet onderstaan. Laat het tegen de kook aan 2-3 uur sudderen. Controleer de gaarheid van het vlees als volgt: druk duim en wijsvinger van één hand stevig tegen elkaar. Voel nu de spanning in de muis van die hand. Als het vlees deze spanning heeft, is het goed. Haal het vlees uit het vocht en laat het snel afkoelen (verpak het bijvoorbeeld in een pedaalemmerzak en leg die zak in koud water). Bewaar het vlees vervolgens goed afgedekt in de koelkast tot de volgende dag. Zeef het braadvocht en laat dit zachtjes indampen tot 1⁄4. Laat de kalfsjus afkoelen.

Bereiden dag 2
Blancheer de teentjes knoflook heel even in kokend water, laat ze uitlekken, blancheer ze nogmaals en laat ze goed uitlekken. Snijd het vlees in plakken van 1 cm. Schep het vet van de koude kalfsjus en verhit wat van dit vet in een anti-aanbakpan. Bestrooi het vlees met zout en peper en bak het aan beide kanten goudbruin. Neem het vlees uit de pan en schenk het vet eruit. Schenk wat kalfsjus in de pan en leg dan het vlees nog even in de jus. Bak de teentjes knoflook lichtbruin in wat vet. Verwarm de kalfsjus.
Serveren
Serveer het vlees met de gebakken knoflook en de kalfsjus. Geef er met olijfolie bereide aardappelpuree bij en groenten naar keuze - bij voorkeur groenten gebruikt bij de bereiding van de kalfsjus.

http://www.olphen.nl

Overig nieuws


16-07-2020 - Nieuwe aanbieding:
21-04-2020 - Nieuw samenwerking met Jan van Hest Wijnen
10-04-2020 - WIN EEN PAKKET MEAT OUR BEST!
14-01-2020 - Aanbieding week 4 t/m week 7
14-01-2020 - Aanbieding week 4 t/m week 7
14-01-2020 - Aanbieding week 4 t/m week 7
14-01-2020 - Aanbieding week 4 t/m week 7
04-12-2019 - Explosieve prijsstijging varkensvlees
27-09-2019 - Bestellen via in ONE mogelijk
26-09-2019 - Aanbieding week 40 t/m week 43
26-09-2019 - Aanbieding week 40 t/m week 43
26-09-2019 - Aanbieding week 40 t/m week 43
26-09-2019 - Aanbieding week 40 t/m week 43
22-07-2019 - Weekaanbieding week 30 t/m 32
22-07-2019 - Weekaanbieding week 30 t/m 32
22-07-2019 - Weekaanbieding week 30 t/m 32
22-07-2019 - Weekaanbieding week 30 t/m 32
17-05-2019 - Weekaanbieding week 20 t/m 23
17-05-2019 - Weekaanbieding week 20 t/m 23
17-05-2019 - Weekaanbieding week 20 t/m 23
17-05-2019 - Weekaanbieding week 20 t/m 23
15-04-2019 - Aanbieding week 16 t/m 19
15-04-2019 - Aanbieding week 16 t/m 19
15-04-2019 - Aanbieding week 16 t/m 19
15-04-2019 - Aanbieding week 16 t/m 19
22-02-2019 - Weekaanbieding week 9 t/m 13
22-02-2019 - Aanbieding week 9 t/m 13
22-02-2019 - Aanbieding week 9 t/m 13
15-01-2019 - Aanbieding week 4 t/m 7
15-01-2019 - Aanbieding week 4 t/m 7
15-01-2019 - Aanbieding week 4 t/m 7

Nieuws

Tagcloud


  • aanbieding
  • aanbiedingen
  • brigade
  • de
  • onze
  • tm
  • vlees
  • voor
  • week
  • wekelijkse

Zoeken in nieuws


zoek

Facebook

Contact

Van Olphen Viande Select
Europalaan 20
5121 DJ Rijen
Europalaan 20
5121 DJ Rijen
Nederland
T 0161-227560
F 0161-226032
verkoop@olphen.nl

Routeplanner
Btwnr. NL 0098.37.577.B.01
Kvknr. 18001459
Sitemap

Deel deze pagina

Contact


  • Van Olphen Viande Select
  • Europalaan 20
  • 5121 DJ Rijen
  • verkoop@olphen.nl

Laat een bericht achter


Zoeken


Site navigatie

 

 

Home Gespecialiseerd Van Olphen
Assortiment groothandel in vlees Geschiedenis
Specials horeca leverancier Kwaliteitsbeleid
Online bestellen horeca slagerij Contact
horeca vlees Contactaanvraag
Specialiteit horecaslager
convenience food vlees groothandel
vlees horeca
vleesgroothandel
vleesleverancier
internet marketing bureau Jambo Media
Copyright 2025 - Van Olphen Viande Select
Inloggen | Ziber Website | Design by Impuls Publiciteit