Suggesties voor de brigade Start wildzeizoen! week 42t/m45
Suggesties voor de Brigade:
Wk 42: 100998 Filetto di…
Suggesties voor de Brigade:
Wk 42: 100998 Filetto di…
Exclusieve ambachtelijke wildpate’s
Deze pate’s werden door een klein bedrijfje uit België nog volgens de ouderwetse manier gemaakt. De eigenaar is zelf een enorme liefhebber en doet dan ook geen enkele concessie aan de kwaliteit.
6563 Kwartelmousse met foie Gras,…
Kip Dijenfilet gekruid en Sous vide gegaard.
Lekker gekuid met een pikantje en zacht gegaard dus botermals!
21075 Kip dijenfilet Piri Piri sous vide € 11.50
Flank Steak Down Under
Flanksteak ofwel Bavette is het mooiste stukje van de Vang. Rood bakken en dun gesneden dan is ie op zijn lekkerst. Het vlees heeft een andere structuur. Het is namelijk langer en grover van draad en geeft daardoor een ander, apart, …
Lams spies provencaals met paprika
Mals lamsvlees gemarineerd met Mediteraanse kruiden. Samen met paprika op een houten spies geregen
4263 Spies lams/paprika/provencaals 1x180gram € 16.50
Toscaanse kalfsburger.
Een echt voorjaarsgerecht: Gemaakt van 100% eerlijk hollands kalfsvlees, gekruid met tomaat en basilicum.
5280 Toscaanse Kalfsburger 5x180gram € 8,95 per kg.
HAMBURGERS VAN HENK BROEDERS!
Eerlijk, duurzaam BLONDE D’AQUITAINE Rundvlees van Henk Broeders uit Berkel-Enschot (naast Trappistenklooster Koningshoeve)!
Deze veehouderij is bovendien erkend door de dierenbescherming met 2 sterren! Eerlijk Rundvlees uit de streek hoeft niet…
Lekker bij het stamppottenbuffet:
7120 Rookworst…
Eendenfilet Hongaars
Verse import uit Hongarije. Eendenfilet van goede kwaliteit.
Als u al werkt met eendenfilet en graag wilt besparen op uw inkoop is het wellicht interessant om Hongaarse eendenfilet te proberen. Deze filet is zeker ook goed van smaak en mooi…
Kipfilet gevuld met mozzarella en spinazie
Verse Hollandse kipfilet gevuld met een kleurrijke farce van kip, spinazie en mozzerella. De vulling zorgt ervoor dat de kipfilet na het bakken vol, sappig en romig van smaak is. Een ideale combinatie met…
Filetto di Romano
Verse varkensfiletlapjes gevuld met tomaat en mozzerella vervolgens gemarineerd met een kruidenolie waarin onder andere pomodorie tomaat
100998 filetto di romano…
Onze wekelijkse aanbiedingen voor de Brigade!
Week 49: 1051 Gemarineerde varkenslappen € 8.50 per kg.
Week 50: 3410 Kalkoensteaks € 7.50 per kg.
Week 51: 35002 Gehaktbal in Jus , doos van 8x275 gram, €…
Varkens procureur Heyde Hoeve.
Eerlijk, diervriendelijk en duurzaam varkensvlees uit Oirschot.
Dit varkensvlees is onlangs als beste getest in een smaakwedstrijd voor duurzaam varkensvlees!
1107 Varkensprocureur Heyde Hoeve € 9.50 per kg.
Kalfsoester Rose.
Mooie malse oester van Rose Kalfsvlees.
Op maat voor u geportioneerd!
Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor Blank Kalfsvlees!
2294 Kalfsoester Rose geportioneerd € 15,50 per kg.
Casselerrib vers heel
Verse varkensfilet gepekeld en hierna licht gerookt op beukenhout.
Dit is typisch product voor in de winter. Het smaakt heerlijk bij stamppotten. Casselerib laat zich ook uitstekend combineren met rookworst en speklap!
1170 Varkenscassele rib heel…
Onze wekelijkse aanbiedingen voor de Brigade!
Week 42: 1002 Varkensschnitsel zingara 4x150gr. € 7.50 per kg.
Week 43: 24058 Gehaktbal gaar 125 gram € 6.50 per kg.
Week 44: 1283 Varkensreepjes Grieks € 8.50…
Reepate met foi gras en vijgen
Nieuw in het wildassortiment: de Rolls Royce onder de wildpaté’s.
Door een paar euro per kg. meer uit te geven onderscheidt u zich met dit pure ambachtelijke product. Past perfect in het exclusieve voorgerecht van uw wildmenu. Met…
Hertenrosbief langzaam gegaard.
Hertenbovenbil eerst aangezet en daarna langzaam gegaard.
Perfect rosé. Zeer geschikt als carpaccio of getrancheerd in een hoofdgerecht.
Heerlijk in combinatie met een dressing op basis van jeneverbes en verse vijgen.
8127 , Gebraden…
Konijnenbout in zoet pikante saus.
Mooi gestoofd konijenboutje met een zoet pikante saus waarin gember.
Een ambachtelijk gerecht van ouderwetse kwaliteit. De konijenboutjes met saus zitten per stuk ingepakt in een kookbestendig zakje. Opwarmen kan eau bain Marie of in…
Contact
| Laat een bericht achter | Zoeken | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|