Kip Dijenfilet gekruid en Sous vide gegaard Zomerspecials Week33t/m36

Kip Dijenfilet gekruid en Sous vide gegaard.

Lekker gekuid met een pikantje en zacht gegaard dus botermals!

21075  Kip dijenfilet Piri Piri sous vide      € 11.50

week kip sous vide gegaard en zomerspecials 33tm36 dijenfilet gekruid

Kalfsmuis Sous vide(BEREID)

Kalfsmuis Sous Vide (BEREID)

Hiermee maakt u een geweldige vitello tonnato.
Een mooie kalfsmuis werd door ons licht gekruid met wat seasonpeppers,  knoflook en zeezout.  Mooi Rose gegaard door onze bekende sous-vide techniek.

23105 Kalfsmuis sous vide € 16.95…

week aanbieding sous kalfsmuis 23tm26 videbereid

Lamsnek Sous vide Aanbieding week 15 t/m18

Lamsnek Sous vide

Zacht gegaard en dus botermals.
De procureur is het mooiste deel van het lam om zacht te garen.  Wij deden dit voor u onder toevoeging van wat provencaalse kruiden, knoflook en rode wijn.
We weten het nu al zeker. Deze toevoeging in onze sous vide lijn…

week aanbieding sous vide 15 tm18 lamsnek

Kalfszijlende koffie/kerrie (sous vide bereiding) Aanbieding week 30t/m33

Kalfszijlende koffie/kerrie (sous vide bereiding)
Een wel zeer exclusief bereidt produkt.  Het vlees blijft door de sous vide bereiding mooi rose van binnen. De koffie-kerrie marinade zorgt voor een zeer verfijnde smaak. 
Opwarmen en plakjes snijden is het enige werk dat u…

week aanbieding sous vide bereiding 30tm33 kalfszijlende koffiekerrie

aanbiedingen wk 27 t/m 30

Minute-Meat, bereid in eigen keuken!
 
Maïskipfilet supreme gaar truffel geparfumeerd (artikelnummer 21165)

De filet met tip werd door ons voorzien van fijne truffel aroma en licht met knoflook ingewreven hierna aangebraden en langzaam
gegaard met behulp van…

maison varkens eye tournedo sous vide kalfssucade aanbiedingen minute meat kalfsrib runderentrecote

Aanbiedingen/suggesties wk 23-26

Bereid in eigen keuken:
 
Jambon d’Ixelles (artikelnummer: 7045)
Deze ham werd door ons speciaal ontwikkeld als begeleider van de
Koningin van de groente. Het meest fijne deel uit de achterbout van het varken werd geïnjecteerd met groentebouillon en pekel, vervolgens…

horeca vlees gaar sous aanbiedingen gegaard convenience kalfsvlees

Nieuw produkten in de sous-vide lijn:

Kalfsbovenbil gemarineerd met kerrie en koffie, sous vide gegaard.
Ooit ontwikkeld door een twee sterrenkok en nu ook beschikbaar voor de snelle keuken. De kerrie en koffie geven een verfijnde en zeer verrassende smaak aan dit mooie stukje kalfsvlees. De sous vide bereiding zorgt uiteraard…

nieuw gaar kalfs sous vide

Contact


  • Van Olphen Viande Select
  • Europalaan 20
  • 5121 DJ Rijen
  • verkoop@olphen.nl

Laat een bericht achter


Zoeken


Site navigatie

 

 

Home Gespecialiseerd Van Olphen
Assortiment groothandel in vlees Geschiedenis
Specials horeca leverancier Kwaliteitsbeleid
Online bestellen horeca slagerij Contact
horeca vlees Contactaanvraag
Specialiteit horecaslager
convenience food vlees groothandel
vlees horeca
vleesgroothandel
vleesleverancier
internet marketing bureau Jambo Media
Copyright 2025 - Van Olphen Viande Select
Inloggen | Ziber Website | Design by Impuls Publiciteit