Kip Dijenfilet gekruid en Sous vide gegaard Zomerspecials Week33t/m36
Kip Dijenfilet gekruid en Sous vide gegaard.
Lekker gekuid met een pikantje en zacht gegaard dus botermals!
21075 Kip dijenfilet Piri Piri sous vide € 11.50
Kip Dijenfilet gekruid en Sous vide gegaard.
Lekker gekuid met een pikantje en zacht gegaard dus botermals!
21075 Kip dijenfilet Piri Piri sous vide € 11.50
Kalfsmuis Sous Vide (BEREID)
Hiermee maakt u een geweldige vitello tonnato.
Een mooie kalfsmuis werd door ons licht gekruid met wat seasonpeppers, knoflook en zeezout. Mooi Rose gegaard door onze bekende sous-vide techniek.
23105 Kalfsmuis sous vide € 16.95…
Lamsnek Sous vide
Zacht gegaard en dus botermals.
De procureur is het mooiste deel van het lam om zacht te garen. Wij deden dit voor u onder toevoeging van wat provencaalse kruiden, knoflook en rode wijn.
We weten het nu al zeker. Deze toevoeging in onze sous vide lijn…
Kalfszijlende koffie/kerrie (sous vide bereiding)
Een wel zeer exclusief bereidt produkt. Het vlees blijft door de sous vide bereiding mooi rose van binnen. De koffie-kerrie marinade zorgt voor een zeer verfijnde smaak.
Opwarmen en plakjes snijden is het enige werk dat u…
Minute-Meat, bereid in eigen keuken!
Maïskipfilet supreme gaar truffel geparfumeerd (artikelnummer 21165)
De filet met tip werd door ons voorzien van fijne truffel aroma en licht met knoflook ingewreven hierna aangebraden en langzaam
gegaard met behulp van…
Bereid in eigen keuken:
Jambon d’Ixelles (artikelnummer: 7045)
Deze ham werd door ons speciaal ontwikkeld als begeleider van de
Koningin van de groente. Het meest fijne deel uit de achterbout van het varken werd geïnjecteerd met groentebouillon en pekel, vervolgens…
Kalfsbovenbil gemarineerd met kerrie en koffie, sous vide gegaard.
Ooit ontwikkeld door een twee sterrenkok en nu ook beschikbaar voor de snelle keuken. De kerrie en koffie geven een verfijnde en zeer verrassende smaak aan dit mooie stukje kalfsvlees. De sous vide bereiding zorgt uiteraard…
Contact
| Laat een bericht achter | Zoeken | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|