Aanbieding week 46 t/m 49

 
Hertensucade  fijn gekruid en langzaam gegaard. Langzaam gegaard met bijpassende kruidenmelange volgens eigen recept.
Ook erg geschikt om te combineren met onze extra voordelige hertenbiefstukjes van 90 gram!

48001 Hertensucade sous vide, per stuk,  €…

aanbieding gaar hertensucade

Aanbiedingen/suggesties wk 23-26

Bereid in eigen keuken:
 
Jambon d’Ixelles (artikelnummer: 7045)
Deze ham werd door ons speciaal ontwikkeld als begeleider van de
Koningin van de groente. Het meest fijne deel uit de achterbout van het varken werd geïnjecteerd met groentebouillon en pekel, vervolgens…

horeca vlees gaar sous aanbiedingen gegaard convenience kalfsvlees

Nieuw produkten in de sous-vide lijn:

Kalfsbovenbil gemarineerd met kerrie en koffie, sous vide gegaard.
Ooit ontwikkeld door een twee sterrenkok en nu ook beschikbaar voor de snelle keuken. De kerrie en koffie geven een verfijnde en zeer verrassende smaak aan dit mooie stukje kalfsvlees. De sous vide bereiding zorgt uiteraard…

nieuw gaar kalfs sous vide

Spareribs sous vide verder verbeterd!

Ze waren al overheerlijk, toch vonden we dat het nog iets lekkerder kon: Onlangs hebben we het recept van onze sousvide gegaarde spareribs (art.nr.1127) opgewaardeerd met wat extra knoflook en chilipeper. Ook hebben we de verpakking verbeterd waardoor de twee strengen nu…

gaar spareribs

Contact


  • Van Olphen Viande Select
  • Europalaan 20
  • 5121 DJ Rijen
  • verkoop@olphen.nl

Laat een bericht achter


Zoeken


Site navigatie

 

 

Home Gespecialiseerd Van Olphen
Assortiment groothandel in vlees Geschiedenis
Specials horeca leverancier Kwaliteitsbeleid
Online bestellen horeca slagerij Contact
horeca vlees Contactaanvraag
Specialiteit horecaslager
convenience food vlees groothandel
vlees horeca
vleesgroothandel
vleesleverancier
internet marketing bureau Jambo Media
Copyright 2025 - Van Olphen Viande Select
Inloggen | Ziber Website | Design by Impuls Publiciteit