Suggesties wk 48 t/m 52

EEENDENRILLETTE Upignac
De eendenrilette uit ons wildboekje is een ware delicatesse. Hij werd zorgvuldig bereidt op authenthieke en ambachtelijke wijze door een Belgisch bedrijf dat met niets minder genoegen neemt dan de beste kwaliteit.De combinatie met een mooie zoete (vijgen)compote…

aanbieding suggestie kalfs rillette konijn

Kalfs racks, Aanbieding week 20t/m24

Kalfs frenched racks, Blank, (VERS)! Beperkt voorradig!

Nieuw! Zeer exclusief!
In het voorjaar is het natuurlijk weer tijd voor kalfsvlees op de kaart. Maak van uw
Kalfsgerecht iets exclusiefs door te kiezen voor kalfsrack.  Het geschrapte botje zorgt voor een zeer…

beperkt aanbieding vers kalfs frenched racks blank voorradig

Aanbieding Kalfsmuis Sous-vide gegaard

Het lekkerste alternatief voor Carpaccio, Vitello Tonato!
De tonijnsaus maakt u zelf. Wij hebben een mooie Kalfsmuis voor u sous-vide voorbereid.  Dit kwaliteitsproduct vormt de basis voor een overheerlijke Vitello Tonato.  De kalfsmuis weegt ongeveer 1  kilogram en wordt per…

aanbieding kalfs

Nieuw produkten in de sous-vide lijn:

Kalfsbovenbil gemarineerd met kerrie en koffie, sous vide gegaard.
Ooit ontwikkeld door een twee sterrenkok en nu ook beschikbaar voor de snelle keuken. De kerrie en koffie geven een verfijnde en zeer verrassende smaak aan dit mooie stukje kalfsvlees. De sous vide bereiding zorgt uiteraard…

nieuw gaar kalfs sous vide

Contact


  • Van Olphen Viande Select
  • Europalaan 20
  • 5121 DJ Rijen
  • verkoop@olphen.nl

Laat een bericht achter


Zoeken


Site navigatie

 

 

Home Gespecialiseerd Van Olphen
Assortiment groothandel in vlees Geschiedenis
Specials horeca leverancier Kwaliteitsbeleid
Online bestellen horeca slagerij Contact
horeca vlees Contactaanvraag
Specialiteit horecaslager
convenience food vlees groothandel
vlees horeca
vleesgroothandel
vleesleverancier
internet marketing bureau Jambo Media
Copyright 2025 - Van Olphen Viande Select
Inloggen | Ziber Website | Design by Impuls Publiciteit