Kalfszijlende koffie/kerrie (sous vide bereiding) Aanbieding week 30t/m33

Kalfszijlende koffie/kerrie (sous vide bereiding)
Een wel zeer exclusief bereidt produkt.  Het vlees blijft door de sous vide bereiding mooi rose van binnen. De koffie-kerrie marinade zorgt voor een zeer verfijnde smaak. 
Opwarmen en plakjes snijden is het enige werk dat u…

week aanbieding sous vide bereiding 30tm33 kalfszijlende koffiekerrie

Weekaanbieding 14 t/m 18 Ganzenborst met honing en thijm(sous-vide bereiding)

Ganzenborst met honing en thijm (Sous-vide bereiding).

Verrassende begeleider voor het witte goud!
U snijdt dunne plakjes van deze ganzeborst en serveert deze bij het asperge-gerecht.
De verfijnde honing thijm smaak kunt u nog ondersteunen met een eigen dressing of…

aanbieding met en bereiding ganzenborst honing thijmsous vide

Aanbieding week 9t/m 12 Lamsschouderrack (Sous-Vide bereiding)

 
Lamsschouderrack (Sous-Vide bereiding)
De lamsrackjes van de schouder zijn wat meer doorregen en daardoor uitermate geschikt voor een langzame garing op sous-vide basis.  Een klein beetje olijfolie, seasonpeppers,  zeezout,  en wat rode wijn is voldoende om de…

aanbieding lamsschouderrack sous vide bereiding

Contact


  • Van Olphen Viande Select
  • Europalaan 20
  • 5121 DJ Rijen
  • verkoop@olphen.nl

Laat een bericht achter


Zoeken


Site navigatie

 

 

Home Gespecialiseerd Van Olphen
Assortiment groothandel in vlees Geschiedenis
Specials horeca leverancier Kwaliteitsbeleid
Online bestellen horeca slagerij Contact
horeca vlees Contactaanvraag
Specialiteit horecaslager
convenience food vlees groothandel
vlees horeca
vleesgroothandel
vleesleverancier
internet marketing bureau Jambo Media
Copyright 2025 - Van Olphen Viande Select
Inloggen | Ziber Website | Design by Impuls Publiciteit