Zacht gegaard en dus botermals. De procureur is het mooiste deel van het lam om zacht te garen. Wij deden dit voor u onder toevoeging van wat provencaalse kruiden, knoflook en rode wijn. We weten het nu al zeker. Deze toevoeging in onze sous vide lijn wordt…
10-04-2012
Amuserol van toscaanse kip, geportioneerd (gaar)
Rouleaux gemaakt van een farce van kippendijentjes met als smaakmakers onder andere: Merquezkruiden , paprika, zongedroogde tomaatjes en pijnboompitjes Leuk idee voor de amuse of borrelhapje!
Gemaakt uit de achterbout van een Nieuw Zeelands lammetje. Licht gepekeld en bedekt met provencaalse kruiden,. Dit product vormt een ideale combinatie met asperges!
7370 , lamsham gekookt , 1500 gram , € 15,95 per kg.
Aspergeham gemaakt uit het fijnste deel van de achterbout. Een speciale groentebouillon en dijon mosterd maken van deze ham de perfecte begeleider van het witte goud.