Nieuw produkten in de sous-vide lijn:

ingevoerd op 10-4-2009

Kalfsbovenbil gemarineerd met kerrie en koffie, sous vide gegaard.
Ooit ontwikkeld door een twee sterrenkok en nu ook beschikbaar voor de snelle keuken. De kerrie en koffie geven een verfijnde en zeer verrassende smaak aan dit mooie stukje kalfsvlees. De sous vide bereiding zorgt uiteraard weer voor de optimale mals- en sappigheid van het produkt. Zeer geschikt voor de keuken met weinig tijd die toch een exclusief gerecht wil presenteren.
Opwarmen kan eau-bain-marie of in de steamer. Hierna even aanschroeien in de pan voor een mooi kleurtje en serveren maar!

Suggestie: Maak eens een duo presentatie in combinatie met een ander stukje kalfsvlees!

Italiaanse Kalfssucade sous vide gegaard.
Mooie kalfssucade die door ons op smaak is gebracht met behulp van italiaanse kruiden en witte wijn. Het geheel werd door ons in een kookzak langdurig op lage temperatuur gegaard. Hierdoor blijven alle smaakstoffen van het vlees behouden en worden de toegevoegde smaaktonen een geheel met dit mooie stukje vlees. De sous vide bereiding zorgt voor een niet te evenaren malsheid en sappigheid. Ook restaurants die weinig tijd over hebben in de keuken kunnen dus voortaan werken met een mooie kalfssucade als hoofdgerecht of als aanvulling in een gecombineerd gerecht.

Suggestie: Combineer dit produkt eens met kalfszwezerik of kalfsoester!